OVER

De kliniek


Plan nu een consult

De Bauland Kliniek


Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer ervaren specialist. Onze specialisten hebben passie voor hun vak en zijn allen uitzonderlijk goed geschoold op het gebied van plastisch chirurgie. Het team bestaat uit betrokken doktersassistenten, goede therapeuten en kundige plastisch chirurgen die uw wensen altijd op de eerste plaats zetten. Alle tijd voor u nemen en goed luisteren naar uw wensen is heel erg belangrijk binnen Bauland Kliniek en is terug te vinden in de drijfveren van de kliniek. Van het consult tot u laatste nazorg afspraak. Wij staan voor u klaar!

U bent zo mooi als dat u zichzelf voelt en bij Bauland Kliniek helpen we u hier graag bij. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteitszorg, de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Wij analyseren trends op het gebied van plastische chirurgie en passen deze in de praktijk toe waardoor we altijd een stapje voorlopen op de concurrentie.


 

Wachttijden

Bauland Kliniek kent korte wachttijden. In de meeste gevallen kunt u al binnen enkele weken bij ons terecht voor een consult en kunt binnen 1 à 2 twee maanden al worden geopereerd. Wilt u weten wat de wachttijden zijn voor een specifieke behandeling, dan kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

Consult

U kunt bij ons terecht voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Met de arts bespreekt u uw wensen en verwachtingen. De arts zal u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en u ontvangt bij dit gesprek alle benodigde informatie voor het ondergaan van een operatie.

Kwaliteit

Als garantie dat Bauland Kliniek aan alle hoge en strenge eisen voldoet, hebben wij kwaliteitskeurmerken. Wij doen er namelijk alles aan om de hygiëne, veiligheid kwaliteitsprotocollen na te leven en naar een nieuw niveau te tillen. De controle wordt uitgevoerd door in- en externe kwaliteitscontroles door onder andere de KIWA. Wij meten graag in hoeverre onze behandeling u heeft geholpen ten aanzien van uw klachten en/of ontevredenheid over uw lichaam of gezicht. U bent als patiënt namelijk heel waardevol voor ons. Wij stimuleren onze patiënten dan ook om hun mening te geven over onze kliniek en de behandelend chirurg. Dit alles met maar één einddoel: de beste, liefdevolle zorg te bieden en de hoogste klanttevredenheid van Nederland te behouden.

Waarom Bauland Kliniek?


Bauland Kliniek vindt het belangrijk om altijd toegankelijk te zijn voor haar patiënten. U kunt op elk gewenst moment bij ons binnen stappen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij streven naar het bieden van de allerbeste zorg en werken iedere dag aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Ons team wijdt zich volledig aan het plastisch chirurgie vak en de zorg voor de patiënten.

Wat heeft Bauland Kliniek u te bieden?

• All-inclusive verblijf
• De beste specialisten
• Samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen
• De beste klanttevredenheid