ERVARINGEN

Borstvergroting


 

Kies een behandeling en lees meer over de ervaringen van de patiënten van de Bauland kliniek.


73%

Klanttevredenheid

81%

Zou u ons aanbevelen


Saskia


Afgelopen dinsdag heb ik mijn borstvergroting bij jullie laten uitvoeren. Het was inmiddels de tweede keer dat ik werd geopereerd door dr. Bauland. De eerste operatie, een dual plane had niet het gewenste eindresultaat en dr. Bauland besloot samen met dr. Fabre de operatie opnieuw uit te voeren.

Ik kwam om 7:45 u nogal zenuwachtig bij het nieuwe gebouw van Bauland Kliniek in mill aan. Hier werd ik door de gastvrouw opgevangen en naar boven begeleidt. Ik kwam op de afdeling aan en werd door Kelly vervolgens op mijn gemak gesteld en voorgesteld aan de 2 verpleegkundige Rob en Julia. Mijn complimenten wat was het rustig en fijn om de volle aandacht en rust van iedereen om me heen te voelen.

Dr. Bauland kwam me nog even geruststellen en vervolgens kwam Cecile de anestesie nog met me doornemen, de vorige operatie was ik behoorlijk ziek geweest en er werd alles uit de kast gehaald om dat dit keer te voorkomen. Het moment was daar ik werd naar de operatiekamer gereden en werd door Cecile en dr. traksel op mijn gemak gesteld.

Alleen de aanwezigheid van daglicht doet een mens goed, geweldig zelfs op de operatiekamer daglicht…… al snel kwam ik in dromenland en toen ik bij kwam stonden Rob en Julia weer voor me klaar. Geen misselijkheid gevoeld en liefdevol verzorgd door Rob en Julia kwam ik de eerste uren bij.

Dr. bauland kwam nog even langs om verslag te doen van de operatie en om half 4 kwam de gastvrouw samen met mijn echtgenoot op de afdeling om me te begeleiden naar beneden en kon ik huiswaarts. De volgende ochtend werd ik nog door Kelly gebeld hoe ik de nacht was doorgekomen en of ze nog iets voor me kon betekenen.

Nou team Bauland Kliniek “Chapeau” mijn complimenten ik vind het fantastisch hoe jullie met mensen omgaan, ik denk dat menig ziekenhuis hier wat van kan leren.

Dankjewel.

Anoniem


Aan dr. Bauland en zijn Team,

Zomaar dank-je-wel  zeggen zou in dit geval te gemakkelijk zijn .

Uw enthousiasme en vakkundig advies in aanloop  naar mijn borstoperatie, was in een woord fantastisch.Ten tijde van mijn opname alleen maar lof en complimenten over het ontvangst, het  team op de recovery, de anesthesist, de verpleegkundigen,  but last not least de plastisch chirurg Dr. Bauland en zijn team. Die van mijn opnamedag een V.I.P Dag maakten.            Om 8.30 moest ik aanwezig zijn, ik was wel wat nerveus, maar dat was snel over  toen ik eenmaal onder de hoede van de gastvrouw was, ik werd naar een kamer gebracht en een afsluitbaar kastje werd mij toebedeeld om daar mijn persoonlijke spullen veilig te bewaren .

Het zag er allemaal erg netjes uit, net als in een hotelkamer !! toen ik mijn  o.k. jasje aan moest werd het voor mij weer spannend ik heb lang moeten wachten,en nou  gaat het  zo gebeuren!

Dr.Bauland kwam nog voor de o.k.  even wat afspraken evaluerenen de markeringen op de oude Littekens maken.                                                                                                                                                         De voorbereidingen op de recovery kamer, met het gezellige personeel die al het weekend in de bol hadden  en een komische patiënt  die langs mij lag onderging ik de handelingen met een smile on my face.                                                                                                                                                                          Na een glimp op de klok, 10.00 werd ik geprepareerd en de o.k.  kamer opgereden,  de o.k.  assistent had  nog gevraagd of ik goed lag, hij had mijn armen nog goed gelegd,  totdat de anesthesist mij een roes  gaf.   Ik kon niet meer tot 10 tellen  en was allang onder zeil,  rond kwart voor twaalf in de middag was ik weer wakker. Ik voelde mij prima, had geen last van misselijkheid na de narcose,  heb zelfs in tijden niet zo lekker meer geslapen ! !   Heb toen mijn partner gebeld, die mocht  al op visite komen en daar verheugde ik mij op.
In de tussentijd kreeg ik alweer een hongergevoel, na dat gezegd te hebben kreeg ook meteen een lichte lunch met een kop thee, kortom allemaal super verzorgd.
Ondertussen waren de verpleegkundigen bezig met mij, de infuusnaald mocht er weer uit etc,  bh’s passen ik moest al snel weer een bh aan en een soort korset deze werden door Viasana  verstrekt. Uiteindelijk kwam dr.  Bauland langs om te zeggen dat ik weer naar huis mocht !
Het was 16.30 dat ik Viasana verliet, het was een beetje onwennig in de auto, gelukkig had ik de korset aan, de v.p.k had mij dat aangeraden, om het schokken tijdens de autorit  op te vangen.
Het weekend was begonnen geen problemen gehad en  heb geen extra medicaties tegen de pijn hoeven te gebruiken .
Inmiddels is het alweer bijna 8 weken geleden, ook mijn genezing ging voorspoedig,  ik zou het op deze manier, zo weer over doen!

Nogmaals gaat mijn dank recht uit mijn hart naar dr. Bauland,  voor het mooie resultaat waar ik erg gelukkig mee ben.

En het verzorgende team,  dank  voor de goede zorgen!!

Anoniem


In december heb ik mijn linkerborst laten vergroten door Dr. Bauland. Ik had een groot verschil (2cup maten) tussen beide borsten waar ik erg onzeker over was. Vorig jaar mei was mijn eerste afspraak bij Bauland Kliniek. Ik ben daar samen met mijn moeder heen geweest, wat erg fijn was, aangezien er veel informatie op me af kwam. Dr. Bauland, maar ook de assistenten waren erg vriendelijk en gaven mij veel vertrouwen. Ik moest wel even alle informatie op me af laten komen en er even rustig over na denken. Na 2 weken heb ik laten weten dat ik het wou doen, maar dan wel in de kerstvakantie, zodat ik genoeg tijd had om te herstellen. Hier werd goed rekening mee gehouden.

De operatie verliep prima. Ik heb zelf nauwelijks last gehad van de operatie. Hooguit wat druk en trekkingen bij het litteken. Je moet er wel rekening mee houden, dat je gedurende 2 weken bijna niets kan doen. Iemand die je helpt is dan fijn.

Het resultaat is geweldig. Ik ben er van te voren niet vanuit gegaan dat ze het symmetrisch konden maken, maar ik ben blij met het resultaat en het verschil tussen mijn eigen borst en de ‘nieuwe’ is minimaal.

Ik ben erg blij dat ik de operatie bij Bauland Kliniek heb gedaan. Mijn onzekerheid is weg en ik ben nu blij met mijn borsten. Bauland Kliniek is een professionele, patiëntvriendelijke kliniek die ik iedereen zou aanraden.

Anoniem


Ruim een jaar geleden heb ik overwogen mijn borsten te laten corrigeren. Via een tip kwam ik bij Bauland Kliniek terecht en heb ik de informatie over een borstlift en borstvergroting op hun site uitvoerig doorgelezen, alsmede de ervaringen van patiënten die er reeds een borstlift of borstvergroting hadden ondergaan. Ook de “voor en na” foto’s heb ik bekeken. Alles wordt er duidelijk uitgelegd, de hele procedure van intake tot laatste controle. Uiteindelijk heb ik in de zomer een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Ik ben er samen met een vriendin naar toe gegaan, het advies was ook om tijdens de kennismaking iemand mee te nemen. Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld door de doktersassistente en dokter Bauland, ik was best zenuwachtig en wist niet goed wat me te wachten stond. Het was een zeer vrijblijvend, informatief en vooral prettig gesprek. Het advies van dokter Bauland was een borstvergroting, op mijn verzoek een cup die bij me zou passen en vooral niet te groot. Begin oktober ben ik geopereerd. De ontvangst voor mijn opname en begeleiding voor en na de operatie door het Bauland Kliniek-personeel is super! Iedereen is ontzettend professioneel en aardig. Ze stellen je op je gemak, de nazorg is uitstekend en niets is te veel. Ik mocht zelfs een nachtje blijven na de operatie, maar op eigen verzoek ben ik toch naar huis gegaan. Dit was verantwoord en ik voelde me goed. In het begin was het wel wennen: mijn borsten voelden hard aan, de huid gespannen. Na een aantal weken wordt dit gevoel steeds minder en na zes weken mag en kun je alles weer doen zoals voor de operatie. Het resultaat is écht fantastisch, ik ben zéér tevreden over de maat en hoe mij borsten er nu uitzien: prachtig!

Dokter Bauland, assistenten, ok-personeel en verpleegsters: heel veel dank voor al jullie goede zorgen.

Anoniem


In februari heb ik een borstvergroting laten doen door Dr. Bauland. Ik was al een tijd ontevreden over de maat van mijn borsten en na er veel over gesproken en nagedacht te hebben ben ik eens op internet rond gaan kijken en informatie op gaan zoeken. Door een bekende kwam ik uit bij SanaVisie. Ik ben eens op de site gaan rondkijken en hierop is redelijk veel informatie te vinden. Hierna heb ik de informatie avond bezocht en had ik voor mijn gevoel de eerste grote stap gezet. Ik was ontzettend te spreken over de vriendelijkheid van de assistentes en de informatie werd ook uitgebreid en duidelijk uitgelegd/verteld. Aan het eind van deze avond kon je ook een vrijblijvende afspraak maken met dr. Bauland zelf en dit heb ik toen gedaan. Ik was erg blij maar ook wel nieuwsgierig naar wat hij zou gaan zeggen aangezien ik toch nog best jong ben. Toen deze afspraak volgde was ik wel nerveus maar dit was achteraf helemaal nergens voor nodig. Dr. Bauland is een erg vriendelijke maar ook zeer deskundige chirurg. We hebben protheses gepast en gekeken wat de mogelijkheden waren en meteen hierna ben ik op de wachtlijst gezet voor de datum van mijn ingreep. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje dat er een operatie uitgevallen was en ik daarvoor in de plaats kon komen. Dit was voor mij erg fijn, laat maar gebeuren was mijn gedachten. Een week of 3 later was het dan ook al zo ver. De zenuwen vielen me eigenlijk erg mee, iedereen was zo vriendelijk en zorgzaam dat ik me niet zo druk maakte, al was ik natuurlijk wel blij toen de operatie erop zat en alles goed was gegaan. De dagen erna is alles natuurlijk erg gevoelig en voornamelijk veel spierpijn maar dit had ik er zeker voor over als ik naar het resultaat kijk.

Ik heb een goede keus gemaakt om naar SanaVisie te gaan en me te laten opereren door Dr. Bauland. Ik ben heel blij met het resultaat.

Anoniem


Al een hele tijd was ik onzeker over mijn borsten. Nadat ik was bevallen van mijn zoontje kregen ze nog meer te lijden. Het zag er echt niet meer uit. Ik schaamde me diep. Mijn vriend kreeg me niet meer naakt te zien, en hoefde er ook echt niet aan te komen. Ook waren mijn tepels helemaal naar binnengetrokken.

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om toch maar een afspraak te maken bij dokter Bauland. Donderdag 9 september had ik de intake. Ik was best een beetje zenuwachtig en schaamde me ook wel.. Vooral toen ik ze moest laten zien. Echter je werd meteen op je gemak gesteld. Ze zijn er heel erg aardig en nemen alle tijd voor je.

Als eerste kreeg ik een presentatie te zien. Daarna werd alles opgemeten en mocht ik proteses passen. Ik koos de protese waarbij ik mij het meeste op mijn gemak voelde!
Toen alles besproken was en ik akkoord ging werd ik op de wachtlijst gezet. Al snel was ik aan de beurt. Woensdag 10 november was mijn operatie…

De dag van de operatie was ik echt heel erg zenuwachtig. Echter je werd al heel snel op je gemak gesteld. Op de uitslaapkamer waren ze heel erg vriendelijk. Ook het personeel in de OK, de anestesist, en het verplegend personeel waren heel erg aardig. De narcose vond ik 100% meevallen. Nadat ik wakker werd ben ik naar mijn eigen kamer gebracht. Daar heb ik verder geslapen. Ik ben behoorlijk beroerd geweest van de narcose. Heel erg misselijk en veel overgeven. Ik mocht een nachtje blijven, maar dit wilde ik niet. Ik wilde naar huis naar mijn vriend en zoontje!

De eerste 5 dagen heb ik best veel pijn gehad. Daarna ging het beter! En het resultaat mag er zeker wezen! De eerste keer dat ik ze te zien kreeg was toen ik op mijn kamer lag. Ze kwamen de sportbh aandoen. Ik wist niet wat ik zag. WAUW!!! Super mooi! En ik heb weer tepels. Want heb ook meteen een tepelcorrectie gehad. Ze schieten nu niet meer naar binnen! Het is echt super mooi geworden!

Op dit moment sta ik weer voor de spiegel, ik voel me een heel stuk zekerder, en durf er weer naar te kijken! Ik schaam me niet meer en ben hartstikke gelukkig met het eindresultaat!

Iedereen die een borstvergroting wil doen raad ik zeker kliniek sanavisie aan! Ze zijn daar super vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd voor je!
En de pijn die ik heb gehad, die heb ik er heel zeker voor over gehad!!

Dokter Bauland en al het andere personeel hartstikke bedankt voor de goede zorgen!

Anoniem


Eind mei heb ik een borstvergroting laten doen bij dr. Bauland. Na lang nagedacht te hebben, heb ik besloten om toch een eerste afspraak te maken. De eerste afspraak zag ik het meest tegen op vanwege de schaamte die ik had. Uiteindelijk viel het allemaal mee, dr. Bauland stelde mij al snel op me gemak, en kon de vragen stellen die ik wilde stellen. Ook werd er uitgebreid de tijd genomen om de verschillende protheses te passen. Toen deze afspraak achter de rug was zag ik totaal niet op tegen de operatie, de dag van de operatie was ik dan ook niet echt zenuwachtig. Het personeel voor, tijdens en na de operatie waren allemaal even vriendelijk! Na de operatie was ik erg duf waardoor ik veel geslapen heb. Verder heb ik erg weinig pijn gehad en ben ik na 2 weken al weer aan het werk gegaan! Met het eindresultaat ben ik dan ook erg blij, alles past en zit een stuk mooier! Dr. Bauland en de rest van het personeel, bedankt voor dit mooie resultaat!

Anoniem


Hallo,

Ik heb onlangs een borstvergroting laten doen bij dokter Bauland. Na jaren van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen over mijn borsten heb ik dit voorjaar samen met mijn man de knoop doorgehakt en een correctie laten doen. Vanwege de deskundigheid en de technieken van deze tijd kwam ik meteen bij Viasana terecht. Al meteen bij mijn 1e afspraak voelde het erg goed en vertrouwd aan dokter Bauland is een erg vriendelijke en deskundige chirurg, dus ik heb dan ook helemaal niet meer getwijfeld toen meteen daarna (binnen 4 wkn) de operatiedatum bekend was. Laat het maar gebeuren. Ik was best een beetje gespannen en zenuwachtig maar door het vriendelijk personeel wat daar is ging dat snel voorbij. De operatie is goed gegaan maar ik vond de eerste dagen toch vrij heftig.

Julie


Al jaren was ik bezig met dat gene waar in ontevreden over was. In die jaren heb ik zo veel mogelijk informatie gezocht over dat wat ik al zo lang wou, grotere borsten.

Op internet was gelukkig erg veel te vinden over borstvergrotingen. Het fijn dat mensen hun ervaringen delen via het internet. Ik was me aan het oriënteren voor welke kliniek ik zou kiezen. Die keus was niet makkelijk aangezien het internet er vol mee staat. Een kennis gaf me aan dat ik zeker een kijkje moest gaan nemen bij kliniek Bauland Kliniek. Waar zij een erg goede ervaring mee had. Ik bezocht de website, die me gelijk aansprak, duidelijk en overzichtelijk. Na een tijdje rond neuzen kwam ik al snel bij de informatie over een info avond. Ik schreef me gelijk in voor de eerst volgende info avond, ik werd al blij van het idee. Nu komt het al een stapje dichterbij.

Tijdens de info avond werd via een duidelijke presentatie alles uitgelegd over wat je moet en wilt weten voor de operatie. De sfeer en de houding van de mensen sprak me erg aan, het gaf een fijn gevoel om daar te zijn. Allemaal erg persoonlijk en de mensen nemen de tijd voor je. Op die zelfde avond was het mogelijk om gelijk een afspraak te maken voor een intake gesprek. Ik had geen enkele twijfel en besprak met de assistente de datum donderdag 27 mei.

De dag van de intake, gaf de doorslag om mijn borsten door Doktor Bauland te laten opereren. Door de assistente werd nogmaals de presentatie van de info avond getoond. Het was zo persoonlijk en een erg leuk gesprek. Ik had twee vriendinnen meegenomen het was fijn dat dat kon. Het is toch een grote beslissing die je maakt. Na alles gevraagd te hebben wat ik me kon bedenken kwam Doktor Bauland zelf. Doktor Bauland is een erg prettige man, professioneel, duidelijk en neemt de tijd voor je, wat ik heel fijn vond.  De Doktor ging mijn borsten opmeten en gaf aan welke protheses het mooiste bij mij zouden gaan passen. Daarna ging de Doktor even weg en ging ik samen met de assistente de grote bekijken. De assistente had 2 verschillende maten pas protheses gepakt en werden in een sport bh geplaatst. Ik vond het leuk om te passen en kon me bijna niet voorstellen dat het er na de operatie zou uit ging zien. Ik had de keuze gemaakt, mijn vriendinnen en de assistente vond ook dat de gekozen maat mooi bij me stond. Doktor Bauland kwam weer terug om te kijken hoe het passen was gegaan en voor welke maat ik had gekozen, hij gaf aan dat het een goede keuze was. Nadat er verschillende gegevens genoteerd waren werd me een datum voor gelegd voor de operatie, 6 augustus werd mijn grote dag.

Na een paar weken werd ik gebeld of ik niet al eerder geopereerd wou worden. De operatie werd verplaatst naar 15 juli. Ik had zo ontzettend zin in die dag ik kon echt niet meer wachten. Dat wat ik al jaren wou ging gebeuren.

Bij Bauland Kliniek aangekomen om half 8 werd ik naar mijn kamer, voor die dag, gebracht. Een soort van hotel kamer met ruimte badkamer. Daar moest ik mijn operatie kleding aantrekken. Daarna kwam Doktor Bauland mijn borsten aftekenen toen bracht hij mij naar de verkoeverkamer, waar ik gelijk door hele vriendelijke mensen werd opgevangen. Ik kreeg een infuus al snel daarna werd ik naar de operatie kamer gebracht. Daar stond een team mensen op me te wachten. Nadat de anesthesist een kapje voor me mond hield viel ik in slaap en werd wakker met mijn nieuwe eindelijk borsten. Ik was erg duf na dat ik een beetje ontwaakte in de verkoeverkamer werd ik naar de kamer gebracht waar ik die dag zou blijven. De verpleegkundigen zorgden ontzettend goed voor me. Ik was blij met die mensen om me heen. Aan het eind van de middag mocht ik naar huis. Na 2 weken heel rustig aan mocht ik terug komen voor de hechtingen. De assistente van Doktor Bauland verwijderde de knoopjes van mijn hechtingen en gaf me siliconencrème mee om het litteken mee te behandelen. Die dag maakte we gelijk de afspraak voor de laatste controle, ongeveer 6 weken na de operatie. 8 September kwam ik voor de laatste controle bij Doktor Bauland. Ik was erg benieuwd wat hij er van vond. Ikzelf was heel tevreden met het resultaat, wat natuurlijk het belangrijkste is. Doktor Bauland gaf aan dat het er allemaal goed uitzag, zoals het hoort.

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Doktor Bauland en Bauland Kliniek.

Ik had het niet anders kunnen wensen. Eindelijk mooie borsten en helemaal gelukkig.

Doktor Bauland en de medewerkers van Bauland Kliniek bedankt voor alles!

Anneke, 22 jaar


Zeer tevreden ben ik na mijn behandeling na een borstvergroting. Had hele kleine borsten, een a-cup en had altijd maximizer-BH’s aan. Nu na de operatie heb een hele mooie volle C-cup en ben enorm blij met het resultaat. Geen pijn gehad, wel een wat strak gevoel. Maar nu is het weer helemaal soepel en echt heel mooi. Team Bauland heel erg bedankt, ik ga met een goed gevoel de zomer in!!

 

Ook een review schrijven?
Wij horen heel graag hoe u uw behandeling bij Bauland Kliniek heeft ervaren!