ERVARINGEN

Neuscorrectie


 

Kies een behandeling en lees meer over de ervaringen van de patiënten van de Bauland kliniek.


73%

Klanttevredenheid

81%

Zou ons aanbevelen


Anoniem


Nadat ik tijdens een val op mijn gezicht mijn neus had gebroken stond mijn neus scheef en had ik problemen met ademhalen. Bovendien was aan de bovenkant van mijn neus een stukje bot zichtbaar wat een ontsierend gezicht was. Omdat ik steeds meer last kreeg met ademhalen ben ik naar de huisarts gegaan. Via mijn zorgverzekering ben ik bij Bauland Kliniek terecht gekomen. De internetsite van Bauland Kliniek gaf mij direct een verzorgde indruk en uiteindelijk heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt bij dokter Fabre. In de kliniek werd ik hartelijk ontvangen door de doktersassistente. Door de persoonlijke en informele ontvangst werd ik direct op mijn gemak gesteld. Na een korte intake door de assistente kwam dokter Fabre naar mijn neus kijken. Hij heeft precies uitgelegd wat hij voor mij kon betekenen en heeft meerdere keren uitgetekend wat hij tijdens de operatie zou gaan doen. Dokter Fabre is een erg kundige arts die uitgebreid de moeite neemt om iets uit te leggen.

Zowel dokter Fabre als de assistentes gaven mij het vertrouwen bij hen in goede handen te zijn. In de aanloop naar de operatie toe heeft het personeel van Bauland Kliniek mij regelmatig op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkelingen wat ik erg prettig vond. Voorafgaand aan de operatie kwam dokter Fabre langs en heeft hij nog een keer uitgelegd wat hij ging doen. Na vier uur kwam ik uit de narcose en zat mij neus ingepakt onder een gipsen kapje. Omdat ik niet in de buurt woon van de kliniek mocht ik een nachtje blijven slapen bij Viasana. Daar werd ik goed verzorgd. Met regelmaat kwam er een verpleegkundige kijken hoe het met me ging.

Direct na de operatie had ik niet veel pijn, maar dit werd in de loop van de nacht wel erger. Ik kreeg pijnstillers om de pijn te verminderen. Mijn gezicht werd, met name rond mijn ogen, blauw en opgezwollen. Ook gingen mijn ogen tranen. De volgende dag werden de tampons uit mijn neus gehaald. Dit was een naar gevoel, maar het was wel vrij snel gebeurd. ‘s Middags mocht ik naar huis. De twee daaropvolgende dagen waren pittig. Ik voelde me ontzettend slap en mijn gezicht deed zeer. Ademhalen door mijn neus ging niet en geeuwen, lachen en eten gingen moeizaam. De eerste week heb ik, ondersteund door een paar kussens, rechtop geslapen. Na een paar dagen voelde ik me al beter en werden de zwelling en de blauwe plekken minder. Een week na de operatie moest ik terug naar de kliniek waar het gipsen kapje verwijderd werd. En daar kwam een mooie nieuwe neus onder vandaan! Het herstel heeft nog wel een tijd geduurd en het ademhalen gaat nog niet altijd even gemakkelijk, maar het resultaat mag er zijn. Tegen iedereen die nog twijfelt zou ik willen zeggen; het is echt de moeite waard. Ik ben heel blij dat ik door dokter Fabre ben geopereerd en dat ik de keuze voor Bauland Kliniek heb gemaakt.


 

Ook een review schrijven?
Wij horen heel graag hoe u uw behandeling bij Bauland Kliniek heeft ervaren!