ERVARINGEN

Ooglidcorrectie


 

Kies een behandeling en lees meer over de ervaringen van de patiënten van de Bauland kliniek.


73%

Klanttevredenheid

81%

Zou ons aanbevelen


Marie Antoinette, 45 jaar


Onlangs ben ik bij Bauland Kliniek behandeld voor een ooglidcorrectie.

Vanaf het eerste telefoontje voor het maken van een afspraak tot de laatste controle ben ik overal even tevreden over geweest. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en enorm bereid om je daar waar dat maar mogelijk is in je wensen tegemoet te komen.

Onlangs werd ik gebeld over hoe tevreden ik was, maar wat is nou het meest overtreffende wat je kunt zeggen als je ZO tevreden bent?

De meneer in kwestie bleef toch netjes alle vragen afzonderlijk stellen, hoe ik ook zei dat ik over alles wat maar denkbaar was zo enthousiast was.
Op de vraag voor hoeveel procent ik Bauland Kliniek zou aanbevelen aan anderen was mijn reactie: 100%.
Een operatie is nooit echt leuk, maar hier zou je bijna voor je lol naar toe gaan.

Nelly


Na jaren van twijfel heb ik op 3 juli jl. een boven ooglidcorrectie ondergaan bij dokter Bauland.

Al bij t eerste consult een goede indruk gekregen van de gang van zaken bij Bauland Kliniek.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Tijdens de operatie gezellig een praatje gemaakt met dokter Bauland en zijn assistente.
Na een kwartiertje al klaar en na een kopje koffie weer naar huis.

Ik heb geen pijn gehad en door t goed koelen ook geen blauwe of gekleurde plekken.
Een dag na de operatie werd ik gebeld door Bauland Kliniek met de vraag of alles goed ging en of er nog vragen waren.
Dit vond ik zeer attent.

Na een week de hechtingen eruit en was t resultaat al goed zichtbaar.

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Bauland Kliniek, en zal dat ook zeker aan anderen laten horen.

Petra, 44 jaar


Ik heb op 20 april na lang twijfelen een bovenooglidcorrectie bij Dr. Bauland ondergaan. Ik ben hier heel tevreden over omdat het zo’n natuurlijk resultaat is.

Op de dag van de operatie werden mijn man en ik heel vriendelijk ontvangen door een medewerkster. In de operatiekamer werd ik heel leuk opgevangen door Dr. Bauland en zijn assistentes.

De operatie stelt weinig voor; je voelt alleen een beetje de verdovingsinjecties maar daarna niets meer (narcose is overbodig; ik zou daar zeker niet voor kiezen).

Tijdens deze behandeling klets je gewoon gezellig met Dr .Bauland en zijn assistentes.

Na de operatie ga je even naar een andere kamer, krijg je een kopje koffie terwijl tegelijkertijd je ogen worden gekoeld.

Ook de de hechtingen verwijderen en de nacontroles vinden in dezelfde vriendelijke sfeer plaats. Kortom je voelt je bij SanaVisie helemaal op je gemak. Een aanrader dus.

Ik wil hierbij nogmaals Dr. Bauland en zijn assistentes hartelijk bedanken voor de goede zorg en de leuke sfeer.

Marjo van der Werf, 48 jaar


Op 10 sept. jl zijn mijn bovenste oogleden gelift. Ik werk in de horeca als gastvrouw en de laatste maanden vroegen veel gasten of ik zo moe was en als ik dan thuis kwam vroeg mijn man of ik boos was. Ik zag mijn oogleden steeds verder gaan “hangen”en kreeg een steeds zwaardere druk er op wat zich erg vaak uitte in hoofdpijn.
Na een consult met dr. Bauland was het voor hem snel duidelijk dat dit een noodzakelijke ingreep was.
De ingreep zelf stelt niet zo veel voor, je word op je gemak gesteld, en er word gedurende de ingreep uitleg gegeven.Je voelt dat ze met je bezig zijn, maar voelt absoluut geen pijn.
Een leuke bijkomstigheid is dat het ook nog eens best gezellig was. Twintig minuten later wordt je naar een kamer gebracht waar je koffie krijgt en een koelmasker die je 15 min. op hebt. Eenmaal thuis koelde ik gedurende 2 dagen elk uur een kwartier. Acht dagen voor de ingreep was ik al begonnen met het slikken van arnica pilletjes van vsm, om het ergste blauw gaan tegen te gaan.
En het resultaat? GE-WEL-DIG. Nu  (6 weken later) vragen de mensen wat ze aan me zien, dat ik er goed uit zie en een mooie open blik heb. Je voelt je er ook gelijk zelfverzekerder door.
Niemand vraagt meer of ik moe of boos ben en de druk en de hoofdpijn is weg. Dus….alle lof voor dr. Bauland en zijn team van Bauland Kliniek.

Hanny, 46 jaar


Vandaag (11 oktober) ben ik op na-controle geweest bij Dr. Bauland.

Drie september heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen. Ik vond dit wel ontzettend spannend, aangezien ik voor de rest nog nooit geopereerd ben.
Vooral voor de verdovingsspuiten was ik erg bang.

Het moment dat ik de o.k. binnen kwam met mijn witte overal, die ik aankreeg van een hele aardige medewerkster, zal ik ook niet vergeten. Al snel kwam Dr. Bauland naar me toe, stelde me gerust en legde uit wat hij ging doen.

Eerst tekende hij af wat weg kon aan overtollig huid en begon vervolgens met verdoven. Dit kun je vergelijken met de verdovingsprikjes die je ook altijd bij de tandarts krijgt. Waar ik al die tijd zo tegen op zag, stelde dus niets voor. Tijdens de rest van de ingreep, voelde ik wel dat ze bezig waren, maar geen pijn. Ook ruik je het dichtbranden van de bloedvaatjes.

Tijdens de ingreep van, alles bij elkaar, zo’n twintig minuten, hebben we gewoon gezellig kunnen praten. Dit zorgde ook dat ik me gewoon op mijn gemak voelde. En ineens, mocht ik mijn ogen weer open doen!

Na de ingreep kreeg ik, samen met mijn man, in een andere kamer een kop koffie aangeboden. In deze kamer moest ik een kwartier koelen met ijs en vervolgens mocht ik alweer naar huis.

Thuis heb ik een weekje rust gehouden, tijdens de eerste twee dagen hiervan heb ik om het uur, een kwartiertje gekoeld. Na deze week gingen de hechtingen eruit, wat een erg fijn gevoel is. Die dag werd geadviseerd om nog even rustig aan te doen.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het personeel van de kliniek.

Hanny (46 jr)

Arna, 57 jaar


Mijn naam is Arna, een vrouw van 57 jaar. Al een aantal jaren had ik last van overhangende bovenoogleden en had daar vooral in de avonduren behoorlijk last van.

In december heb ik de knoop doorgehakt en me opgegeven voor de informatieavond bij Bauland Kliniek in Mill waar op 7 december  het onderwerp bovenooglidcorrectie werd behandeld. Deze avond werd uitgebreid stilgestaan bij de behandeling, de periode erna  en de mogelijke complicaties. Er was zelfs een mogelijkheid om de operatiekamer en de “uitslaapkamer” te zien.

Je kon geheel vrijblijvend een afspraak maken met een plastisch chirurg en ik heb toen een afspraak gemaakt voor 26 januari.

Na een intakegesprek bekeek Dr. Wijnberg mijn bovenoogleden en hij zag zeker een mogelijkheid om mij te opereren en een frissere uitstraling te geven. Ik kreeg het volste vertrouwen in een goede afloop en heb me op de wachtlijst laten zetten. Om me alvast voldoende voor te bereiden kreeg ik  de nodige informatie mee om thuis te lezen. Voor eventuele vragen kon ik altijd contact opnemen.

Op 5 mei was het dan zover. Toch wel een beetje zenuwachtig maar ik werd meteen op mijn gemak gesteld door Dr.Wijnberg. Er werd steeds verteld wat men aan het doen was en de ingreep verliep voorspoedig.

Je mocht alvast in de spiegel kijken om te zien hoe de oogleden er nu uitzagen. Opgezwollen en al een beetje verkleurd maar ik kon toch al heel duidelijk het verschil zien. Na een korte periode in de uitslaapkamer waar ik mijn oogleden moest koelen, kon ik naar huis.

De  dag na de behandeling ben ik nog gebeld door Bauland Kliniek en werd me gevraagd hoe het  na de ingreep thuis was gegaan en hoe het nu was. Gelukkig was alles prima gegaan en heb nagenoeg geen pijn gehad. Ik heb me gehouden aan de regeltjes die gelden na de behandeling en alles is me heel erg meegevallen.

Na 7 dagen mochten de hechtingen eruit en was er van een litteken  nog maar heel weinig te zien. Familie, vrienden en collega’s vonden het resultaat heel erg mooi en goed bij mij passen. Ik ben blij dat ik het heb laten doen en ben heel positief over de kliniek.

Sandra, 38 jaar


23 april jl. heb ik een onderooglidcorrectie ondergaan uitgevoerd door dr. Bauland. Complimenten voor iedereen werkzaam bij Bauland Kliniek, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Ik was wel iets te optimistisch; wilde na 2 dagen weer aan het werk, maar je moet er toch wel een week voor uittrekken. Ik ben supertevreden met het resultaat!! Zelfs mijn permanente make up, ik heb een lijntje onder mijn ogen, is heel mooi blijven zitten.

Hartelijk bedankt.

Sandra (38 jaar).

Anoniem, 45 jaar


hallo,

ik ben een vrouw van 45 jaar en 8 weken geleden ben ik door dr. Wijnberg geopereerd aan mijn bovenoogleden. Na jaren last van hoofdpijn ben ik nu ervan verlost, en ik heb een veel frissere uitstraling gekregen. Dr Wijnberg heeft goed werk verricht. Ik heb geen minuut pijn gehad na de operatie, ben alleen wat blauw geweest. had ik dit maar jaren eerder gedaan. Dr Wijnberg bedankt.

Anoniem


Begin dit jaar had ik een afspraak voor een bovenooglidcorectie. Spannend, maar het is me heel erg meegevallen. In de OK hing een hele fijne sfeer.Het duurde alles bij elkaar een half uurtje en dat was heel snel voorbij.

Ik voelde helemaal geen pijn, niet tijdens maar ook niet na de operatie. Dokter Bauland en de assistente waren heel gezellig en praten je er zo doorheen. Eenmaal thuis een dag GOED koelen dan is het allemaal heel goed te doen.

Ik ben heel blij dat ik het heb laten doen !!!!

Karin


Allereerst de info avond. Er is een duidelijke uitleg over de behandeling geweest. Er is geen lange wachttijd. Je wordt er netjes geholpen (na de behandeling wordt er gebeld hoe het met je gaat). De ooglidcorrectie duurt maar 25 min. en je hebt er totaal geen last van. Ik ben zeer tevreden en vond de behandeling van A tot Z goed. Een aanrader voor iedereen die een ooglidcorrectie wil doen.

 

Ook een review schrijven?
Wij horen heel graag hoe u uw behandeling bij Bauland Kliniek heeft ervaren!