OVER ONZE

Medische specialisten


Plan nu een consult

Dr. Stijn Bauland

PLASTISCH CHIRURG

Naam
BIG-nummer
AGB code
Subspecialisatie

Stijn Bauland
59041672501
03004247
Borstchirurgie

Stijn Bauland is geboren in Nijmegen op 20 maart 1966. Hier volgde hij ook de middelbare school en studeerde hij scheikunde en geneeskunde aan de Radboud Universiteit. In 1993 verkreeg hij er cum laude zijn artsenbul. De opleiding tot medisch specialist heeft hij gevolgd in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen, het RadboudUMC en het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

In 2014 is hij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen op de oorzaak, het natuurlijke beloop en behandeling van hemangiomen, een goedaardige aangeboren bloedvattumor. Over dit onderwerp heeft hij uitvoerig gepubliceerd in Nederlandse en internationale wetenschappelijke tijdschriften. Een overzicht van zijn wetenschappelijke publicaties kunt u hier vinden.

Stijn is plastisch chirurg sinds 2001. Als plastisch chirurg is hij sinds die tijd actief in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Hij heeft gewerkt in het RadboudUMC (2001-2008), de Sint Maartenskliniek (2001-2012), privékliniek Klein Rosendael en zelfstandig behandelcentrum Kliniek ViaSana.

Sinds 2010 is hij als plastisch chirurg en medisch directeur werkzaam in Bauland Kliniek met als bijzonder aandachtsgebied de borst: borstverkleining, borstvorming bij mannen, borstvergroting, borstlift, lipofilling van de borst en reconstructie van de borst.

Dr. Pieter Hupkens

PLASTISCH CHIRURG

Naam
BIG-nummer
AGB code
Subspecialisatie

Pieter Hupkens
39039815201
03004272
Gezichtschirurgie

Dr. Pieter Hupkens heeft aan de Universiteit van Amsterdam geneeskunde gestudeerd. Na de opleiding algemene chirurgie is hij zich gaan specialiseren en sinds 2005 is hij plastisch chirurg. Naast Bauland Kliniek is Dr. Hupkens ook werkzaam bij het RadboudUMC in Nijmegen.

Dr. Oliver Kloeters

PLASTISCH CHIRURG

Naam
BIG-nummer
AGB code
Subspecialisatie

Oliver Kloeters
79915220901
03101772
Esthetische-, aangezichts- en borstchirurgie

Dr. Kloeters, plastisch chirurg bij Bauland Kliniek, studeerde geneeskunde aan de Universiteit Heidelburg in Duitsland en vervolgens in New York. Tijdens deze studieperiode is hij opgeleid tot plastisch chirurg en handchirurg in één van de grootste Europese centra voor plastische chirurgie in Duitsland. Na deze ervaring opgedaan te hebben is hij zes jaar werkzaam geweest bij het Radboud UMC in Nijmegen.

Naast deze mooie ervaringen is Dr. Kloeters auteur van meer dan 40 wetenschappelijke peer-reviewed publicaties en is hij gepromoveerd op het gebied van stamcellen en wondgenezing. Als internationale erkende plastisch chirurg en esthetisch chirurg houdt hij zich altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied en geeft hij presentaties op internationale congressen. De hoofdaandachtsgebieden bij Bauland Kliniek zijn voornamelijk de esthetische-, aangezichts- en borstchirurgie. Met name MACS-lifts, facelifts, liposculptuur, esthetische oogchirurgie en de ruben-lift (een borstlift met vergroting zonder implantaat). Natuurlijk kunt u, bij dr. Kloeters, ook terecht voor het verdere volledige spektrum van plastische-, esthetische- en handchirurgie.

Dr. Lydia Oostveen-Bol

PLASTISCH CHIRURG

Naam
BIG-nummer
AGB code

Lydia Oostveen-Bol
49909811701
03102462

Lydia Oostveen-Bol studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in België. Aansluitend aan het afstuderen heeft zij de opleiding tot algemeen chirurg gedaan. Gedurende haar specialisatie heeft zij ervaring opgedaan in gerenommeerde ziekenhuizen in België, Engeland en Nederland. Uiteindelijk maakte zij in 2011 alsnog de overstap naar plastische chirurgie in het VUMC Amsterdam.

Na het afronden van haar opleiding tot plastisch chirurg is zij o.a. werkzaam geweest in het Spaarne Gasthuis in Haarlem, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Westfriesgasthuis in Hoorn. In 2017 heeft zij ter uitbreiding van haar kennis en vaardigheden een fellowship esthetische plastische chirurgie gevolgd aan de Erasmus Universiteit. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan in alle facetten van de esthetische chirurgie. Sinds 2018 is zij werkzaam in het Zaans Medisch Centrum voor het oprichten van de afdeling plastische chirurgie.

Haar grote enthousiasme voor de plastische chirurgie komt tot uiting door een open, eerlijke en laagdrempelige zorg op maat.