OVER

Onze OK locaties


Plan nu een consult

De OK locaties

Onze operaties worden uitgevoerd op externe OK locaties in Noord-Holland en Noord-Brabant. De operatiekamers voldoen zowel aan de landelijke wet- en regelgeving als aan de richtlijnen van WIP en VCCN en is in het bezit van het ZKN keurmerk. Deze operatiekamers worden periodiek goedgekeurd door gecertificeerde externe partijen. Deze rapportages verstrekken wij op aanvraag. De metingen zijn uitgevoerd conform de WIP richtlijnen, IGZ Toetsingskader april 2016, NEN-EN-ISO-14644-1 en NEN-EN-ISO-14644-3.

Verblijf

Indien nodig is het ook mogelijk om na de operatie in onze kliniek te overnachten. Dagelijks vinden verschillende behandelingen en operaties plaats met elk hun eigen verblijfsduur. De duur van uw verblijf is afhankelijk van de behandeling of operatie die u ondergaat. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak gemaakt voor een dagbehandeling, dan mag u dezelfde dag nog naar huis. Dat is anders bij een grotere ingreep. Als uw operatie een of meerdere overnachtingen vereist, kunt u bij ons terecht.

Onze cliëntenkamers bieden ruimte voor meerdere personen. U verblijft hier dus samen met andere cliënten. De kamer is van alle gemakken voorzien zoals:
• Badkamer en toilet
• Klimaatbeheersing
• Televisie
• Internet
• Kastruimte
• Daarnaast zijn drankjes en maaltijden inbegrepen. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten!

Bezoektijden

De bezoektijden voor partner en kinderen zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Omdat veel cliënten behoefte hebben aan rust raden wij u af om met meer dan twee personen tegelijk de kliniek te bezoeken.

Cliënt direct bereikbaar

Elke cliëntenkamer heeft een eigen telefoontoestel met een eigen telefoonnummer. De cliënt is dus direct bereikbaar. Voor het gebruik van de telefoon rekenen we geen extra kosten. Daarnaast kunt u gebruik maken van uw eigen mobiele telefoon.

Bij buitensporig gebruik van deze diensten behoudt Bauland zich het recht voor om de gemaakte kosten alsnog bij u in rekening te brengen.