OVER

De Bauland Kliniek

 

De kliniek

Welkom bij Bauland Kliniek! De enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Door de persoonlijke aandacht die wij aan al onze patiënten bieden hebben we de hoogste klanttevredenheid van Nederland in de wacht weten te slepen. Bij Bauland Kliniek bent u in goede handen!

MEER WETEN OVER DE KLINIEK

Specialisten

Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer ervaren specialist. Onze specialisten hebben passie voor hun vak en zijn allen uitzonderlijk goed geschoold op het gebied van plastisch chirurgie. Het team bestaat uit betrokken doktersassistenten, goede therapeuten en kundige plastisch chirurgen die uw wensen altijd op de eerste plaats zetten. Alle tijd voor u nemen en goed luisteren naar uw wensen is heel erg belangrijk binnen Bauland Kliniek en is terug te vinden in de drijfveren van de kliniek. Van het consult tot u laatste nazorg afspraak. Wij staan voor u klaar!

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN
 

Vestigingen

Als garantie dat operatie locaties aan alle hoge en strenge eisen voldoet, hebben wij kwaliteitskeurmerken. Wij doen er namelijk alles aan om de hygiëne, veiligheid kwaliteitsprotocollen na te leven en naar een nieuw niveau te tillen. De controle wordt uitgevoerd door in- en externe kwaliteitscontroles door onder andere de KIWA. Wij meten graag in hoeverre onze behandeling u heeft geholpen ten aanzien van uw klachten en/of ontevredenheid over uw lichaam of gezicht. U bent als patiënt namelijk heel waardevol voor ons.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OK LOCATIES
 

Klanttevredenheid

Bauland Kliniek kent korte wachttijden. In de meeste gevallen kunt u al binnen enkele weken bij ons terecht voor een consult en kunt binnen 1 à 2 twee maanden al worden geopereerd. Wilt u weten wat de wachttijden zijn voor een specifieke behandeling, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

LEES ERVARINGEN VAN ONZE CLIËNTEN